Vzpomínka na Queen 2011


Vzpomínka na Queen 2011
V listopadu se po roce konala další akce českého FC Tornádo Queen  - Vzpomínka na Queen 2011.
Tentokrát se přestěhovala do honosnějších prostor klubu Mlejn v pražských stodůlkách.  Program byl letos luxusní vzhledem k výročí ( 40 let Queen, 20 let od úmrtí F.M. , 65 let F. M.) takže na místo se dostavila Freddieho sestra Kashmira Cook a Peter Freestone a k tomu hrála kapela Queenie a zlatým hřebem byly hlavně pro pány hostesky nahoře bez s mého hlediska  byly době vybraný.

                                   
na úvod programu byl rozhovor s Pheobem ,pojatý poměrné uvolněně kde jsme se vícekrát pobavily při názorech na českou společnost a politiku.  Druhým hostem byla paní Kashmira Cook, což je prostě pravá dáma jak má být.

Na vzpomínku se dobře připravila i kapela Queenie, která zahrála klasicky i hity ale i ty skladby co se moc v set listu neobjevují což bylo jen a jen dobře, ale co byl úkol  to rozjet pod podiem  jako hardcore fans  což se doufám povedlo.

Když to shrnu letos vzpomínka byla honosnější, ale i tak trochu  vice komerčnější což bylo škoda že většina lidí odešla po koncertu, ale s tím sem tak i trochu počítal, ale aspoň  se ukázali věrný fanoušci co vydrželi do konce.  Jinak  klub Mlejn nebyl špatný, ale Exit byl vice stylovější.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Vzpomínání na Queen - Queenie a Peter Freestone

Queen and Paul Rodgers Praha 2008

Queen + Paul Rodgers Rock The Cosmos 2008 Concert Tour